Stickgraffiti i P3

I afton fick jag mina 15 minutes of fame då jag tack vare bloggen fick gästa Kvällspassets studio i P3 och där tagga diverse inredning. Det resulterade i en strumpa till en pinne i bordet som lyser när det är sändning.Schysst som jag är valde jag att inte täcka den viktiga lampan. Och programledaren verkar nöjd!

Efter detta fick programledarens mickstativ sig också en omgång, men det finns inte på bild då mina batterier i kameran valde att ta slut vid denna tidpunkt.

Tydligen används studion av fler program och det visar sig hur dessa små konstverk kommer att tas emot av resten av Göteborgs P3-redaktion... Det gissades att Christer inte skulle gilla grejen, vi får väl höra på måndag...men jag hoppas ju såklart att de kommer att finna glädje i sin pimpade studio!
Action!

Detta var nog något av det mest nervösa jag gjort, man man kan ju hoppas på att det inte hörs i etern. För er som hade något vettigare för er i fredags kväll så ligger programmet ute på P3s hemsida i ytterligare 30 dagar. www.sr.se/p3/kvallspasset


Nu ska jag lägga mig och gå på bröllop imorgon!
Och kom ihåg att alla kan sticka...

Pimp my ride

Nu var det ett tag sedan det hände något på pyntfronten, men nu kan jag äntligen redovisa lite resultat. Först att utsmyckas blev min nu omåttligt vackra cykel, klädd i stickgraffiti.Majornas fasta inredning har också fått sig små omgångar.Gissa var?Den här bjuder jag nästan på - en hållplats utmed 11:ans spårvagnslinje.

Nu hoppas jag att fler hjälper till att smycka staden! För inspiration rekommenderar jag att lyssna på Kvällspasset i P3 ikväll, fredag, klockan 18.00. Då skall det diskuteras konst i det offentliga rummet och en överraskning utlovas!

Vi hörs!

Naughty Snails

Ja, det här kreativa sommarlovet som jag hade föreställt mig har väl inte imponerat med sin massproduktion direkt... Men det verkar som att jag har lärt mig att lata mig iallfall, något som jag har haft lite svårt för tidigare.

Men igår fick jag till något som roade mig mycket förr i tiden, nämligen att trycka t-shirts! Min fina vän Kotten har nog kläckt ur sig den roligaste felsägningen någonsin på en lerig festival i Småland för några år sedan. Vi skulle kolla på Nine Inch Nails och på något sätt fick hon det till att de hette Naughty Snails - sluddra lite så känner ni nog att det inte ligger så långt ifrån varann! Hur som helst tyckte jag att det var dags att trycka upp en tröja med detta fantastiska bandnamn som hon stolt kan bära.Resultatet mottogs med glädje. För att fira detta, bland annat, det finns ju alltid en anledning att fira, har vi tillbringat dagen med att smutta på rosa vin och lägga ett 1500-bitarspussel med världskartan som motiv. Ett pussel som jag idag hittade på Myrorna för 15 kronor, och köptes i befintligt skick som det stod på prislappen. "Jasså, då kanske inte alla bitar är med?" sa jag till kassörskan, något man ju får räkna med när man köper pussel på loppis. "Har ni inte provlagt det innan?" fortsatte jag. "Nej, vi har inte riktigt tid med sån't" sa kassörskan. Antar att man tappar sin humor om man jobbar där. Eller så har hon hört det förr.

Jag tyckte iallafall att det var det perfekta motivet på pussel eftersom det finns tydliga gränser och dessutom kan man lista ut ganska bra var bitarna ska ligga, då man kan sin geografi. Fotopussel är ju däremot görsvårt! Men när vi hållt på ett tag och funderat vad Ägypten, Kolumbien, Grosbritanien och slutligen Union Der Sozialischen Sowjetrepubliken var för slags länder insåg vi att det var ett tyskt pussel från 1971. Men det ska vi nog lösa!

Skepp o' hoj!

RSS 2.0