Grönbete...

Hejsan!!!
Det var länge sedan sist nu...men det är ju sommarlov och semester och livet lunkar på i en mycket långsam mak. Datorer och medier är inte det som har fyllt mina dagar den senaste tiden utan snarare sådant här:Lite har det jobbats också, men lite mer handfast, och mest min far... Sommarens projekt har bestått av att installera en friggebod! Jag har investerat i en liten stuga som nu står på plats hos mina föräldrar. Men först krävdes några dagar av sånt här:...och sånt här för min del då pappa var den som utförde arbetet bäst. Jag satte mig i backen och stickade i väntan på nya assistensuppdrag.  Och till slut så kunde man slå sig ner och tuta lite på dragspelet utanför den nya sommarstugan! Tack pappa för all hjälp!Inuti har jag målat och grejat och det börjar likna nåt...till nästa sommar kan det nog ha uppnått den mysfaktor jag tänkt mig!

Tadaaaa... Lite arbete utvändigt och runt omkring också så blir det jättebra tror jag!Att gifta bort lillasyrran har också hunnits med......och hon fick bland annat en sån här i present. Tanken är att vi ska bli grannar så småningom....Sedan for maken och jag på en bilsemester genom Sverige......bland annat hit......och hit......med en del sånt här......och sånt här......och sånt här...

Lite har det stickats också, på den här......och så har denna blivit färdig......med rosa plysch på baksidan.Nu ska jag nog ta med mig radion ut, lyssna på Sommar och titta på det här:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0