Sen sist...

...har det väl hänt ett och annat men, oj vad dålig jag har varit på att dokumentera...om det ens finns någon kvar som läser här? Jag kan ju förstå om man tröttnar på de gamla tråkbilderna! Men nu tänkte jag köra en nysatsning! Ja, så gott det går, det är ju bara att återigen konstatera att fokus inte riktigt ligger på detta för tillfället. Men lite har det stickats, virkats och sytts, kolla här:Ett fejkat lapptäcke av tyg från Åhléns som jag har quiltat och dekoretat lite.En kofta till Abbe, snart klar...En ny filt till en ny vagn!En mössa till Abbe på gångoch en (1) strumpa till mig. Sen har det blivit lite mer som jag inte hunnit med att plåta innan det blivit presenter, men vem vet om de dyker upp här på små modeller så småningom!

Vi har också hunnit med att flytta hit......och jag har blivit så här tjock!Återkommer snart kära (eventuella) läsare!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Oh, lapptäcket blev ju jättefint! Du skulle ha skrivit att du lappat ihop det själv, hehehe... Det var så sjukt, jag har inte varit inne på bloglovin på flera månader också har du uppdaterat precis 21 timmar innan jag gick in här nu. Tajming!

2011-11-01 @ 09:00:53
Postat av: julia

nog läser jag här fortfarande:-) är ju lika frekvent på min egen blogg så att säga...alla saker helt fantastiskt fina men strumpan var ju helt galet snygg. kul om det blir två för dig så småningom:-)

2011-11-02 @ 16:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0