Plenty of stuff

Sådärja, nu är tekniken med mig igen!! Här har vi ett par stumpor i ful-Noro från Järbo garn. Jag kommer inte ihåg vad det var för variant av garnet, men det funkar på strumpor. Mycket mjukt och ganska snyggt tycker jag.



Och här är det handledsvärmare i fin-Noro, Silk garden. Jag bara älskar att sticka när man inte vet vilken färg som kommer härnäst, stickorna går nästan helt automatiskt!



Här har vi det stora projektet, en grå långkofta med flätor. I helgen var det seriös maratonstickning hos Petra i Småland! Hela lördagen satt vi bänkade runt köksbordet och stickade och smaskade på godsaker, varvat med nörderi i garn och stickmönster. Det var en härlig helg!!! När vi åkte dit hade jag stickat mudden och lite till på koftan, sen körde jag på tills garnet tog slut och hann ända upp till ärmhålet. Gissa om jag hade träningsvärk i handlederna och fingrarna när jag kom hem!?



Mönstret växer fram här, ser fram emot att skriva rent det... ;-)



Som tur var hade jag svängt in till Normi garn i Partille på vägen och fyllt på packningen. Så när garnet till koftan tog slut kunde jag sätta stickorna i ett par blivande sockor till min man. Önskemålet var stora och grå, och här är de på gång!



Nu så är jag ikapp! Bara att sticka vidare...

Melvin the Man

Här har vi honom!



Han ser ut att trivas ganska bra både i mössan och den uppstoppade baby-häng-gölen.



Aningens stor, men något rejält att växa i...

Tack Daniel och Johanna för lån av bilderna på barnet. En given fotomodell.

Töja garn

Ett par gamla benvärmare som inte längre passar hänger nu här, upprepade och nerblötta. I ett swisch har de sedan åter blivit stickade, fast till ett par handledsvärmare den här gången. Tyvärr är kameran lite trött, men bilder kommer senare!



Garnet är det ljuvliga Silk Garden från Noro, i rosa, gröna och bruna nyanser.



3 månader gamla Melvin har fått en mössa stickad i alpackagarn. Detta är en suddig bild, men bättre kommer så snart tekniken fungerar!

I övrigt så har jag faktiskt producerat ganska mycket sedan sist, men som sagt, bilder och annat smaskigt kommer inom kort!

RSS 2.0