Om man köper en rulle manchestertyg på 25 meter för 325 kr...

Om man köper en rulle manchestertyg på 25 meter för 325 kr och en kasse garn för samma summa får man en tejprulle på köpet av den galna tanten i Partille. Som om det inte var billigt redan som det var...
och en kasse garn för samma summa får man en tejprulle på köpet av den galna tanten i Partille. Som om det inte var billigt redan som det var...
Som om det inte redan var skamligt billigt..

Kommentarer
Postat av: Petra M

Hej Sofia!! Vilken fin blogg! Vad roligt att ha nåt mer att läsa på kvällarna:D Hoppas allt är bra med dig/er. Är du färdigläst nu snart? Hörde av Anna Kim att ni går samma garnkurs. Själv mår jag prima nu när allt nästan är färdigbyggt här ute och jag kan börja jobba snart, äntligen!!!! Det blir så himla fint. Du måste komma och dreja lite mer snart:) Ska se om jag får ut lite nya bilder på min blogg i morgon som jag tänkt, i min leda av att inte kunna hålla på med keramiken så har jag liksom inte orkat med nåt men nu börjar krafterna återkomma.
Många, många kramar från Petra

2007-11-04 @ 22:42:32
Postat av: Petra

Hej Sofia!
Vad kul att du startat en blogg! Jag hittade dig via andra Petras blogg. Nu blev jag ju riktigt sugen på att åka till Partille igen, det var ett litet tag sedan jag var där. Är det du som stickat lite runt en lyktstolpe på Mariaplan...?
/ Fröken Petra

2007-11-14 @ 22:19:18
URL: http://petrao.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hoho!
Nu är jag också fast! Jag är numera del av
en stickjunta som träffas varje måndag. Dock tröttnade Linn snabbt på att jag endast tog med mig kläder som behävde lagas till våra små möten.
- En stickjunta kräva dessa stickor sa Linn och sköt till mig ett paket från Yll och Tyll här i Uppsala.
Paketet innehöll ett par stickor i storlek 3.5 och ett vackert petrolblåskimrande alpackagarn.
Mitt nybörjarprojekt är en sjal och jag har inte lyckats göra något annat med dagen än att sticka. Det går inte att sluta när stickdjävulen tagit sig i sitt grepp.
Pöss på dig.

2007-11-27 @ 15:34:04
Postat av: neurotica

Wow,får man fråga var man kan köpa tyg så billigt?bor i närheten av Partille så...:-)

2008-04-11 @ 14:41:55
Postat av: Sofia

Tyget är inhandlat på Normis garn i Partille. Där finns allt man kan tänka sig från 1950 ooch framåt! Väl värt ett besök om du är i närheten!

2008-04-13 @ 18:15:50
URL: http://knittaholic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0