Stickgraffiti i smålands skogar

Helgen tillbringades i diverse småorter i det småländska inlandet. Till en början så hälsade jag på min kära vän Petra och fick chans att inhandla vacker keramik. Nu gäller det bara att skrota motsvarande mängd då vi tillämpar systemet "en in, en ut" i skåpen hemma.



Visst är det fulländat!? Besök Bäckadals krukmakeri i Bruzaholm och inhandla dina egna exemplar!

Sen gick färden vidare mot sydöst. En dryg timme spenderades i Hultsfred, något lugnare än vad jag är van att se staden. Inte en bajspunkare så långt ögat kunde nå.

Väl framme i Virserum var det bara att börja montera graffitin. Här kommer en tjuvkik på resultatet och utställningen på Virserums konsthall invigs på söndag den 7:e september.































Tillbaka i Bruzaholm bjöds det på mat, vin och stickning i soffan, och Petras glada barn bjöd på underhållning i olika former.
Höstskägget hann bli till en färdig sjal, den är så go att vira in sig i!





Det var faktiskt ganska skönt att avsluta det tidigare projektet som blev smått hysteriskt i slutet... Men det var roligt och nu när jag (nästan...) tömt lagren till utställningen finns det ju möjlighet att fylla på med nytt garn! Detta blev dagens klipp som skall bli muddar respektive strumpor. Jag har ju tidigare lagt ner det där med att sticka i tunt garn, men Petras fina strumpor som man kan se på hennes blogg gjorde mig inspirerad att ge mig på det igen!



Vi får väl se hur det går!

Kommentarer
Postat av: Petra

Hallihallå!! Tack själv för senast. Det var sååå himla roligt att ha dig här. Hopas vi ses snart igen. Det ser ju jättefint ut från utställningen, det måste de ju bara vara nöjda med!! Om du har tid, har du lust at kolla upp vilken skola det var i Österbymo och om det månne är aktuellt med nån ny än?! Heja på med strumporna!!!! Många kramar från mej:)

2008-09-02 @ 08:08:08
URL: http://skapaileramedmera.blogspot.com
Postat av: linnea

coolt! :D Jag diggar lampskärmen!

2008-09-04 @ 10:46:25
URL: http://nehh.devote.se
Postat av: Igge

Du är otrolig, hur hinner du?

Igge

2008-09-05 @ 22:26:17
Postat av: kristina-lakris

Vilka fina saker Petra gör! Och... vilken stor kollektion grafitti! Kul!

2008-09-06 @ 11:00:38
Postat av: kristina

Vilka fina saker Petra gör! Och... vilken stor kollektion grafitti! Kul!

2008-09-06 @ 11:02:50
URL: http://kristina-lakris.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0