Det stora Stickspektaklet

I lördags åkte jag ut på dagstur till Grötö där Stickfest i Väst höll på för fullt! Redan på ångbåten hittade jag Lena och väl i hamn träffade vi på eliten av stickerskor som Petra, Petra, Anna och många andra som jag tidigare bara känt till som olika bloggar. "Jasså du heter Helena - är det du som är Högform?!" 

Jag dök direkt ner i garnmassorna som utställarna hade med sig till försäljning och stickorna började glöda direkt. Liksom babblandet, vissa var det länge sedan jag träffade senast... En fantastiskt inspirerande dag var det och precis så tätt med Gudrun Sjödén, rödvinskärringar, grå ull och gråa hår som min make gissade att det skulle vara. Härligt! N*sta år får jag boka in mig i en stuga för en helhelg jag med!

Jag fick inte med mig kameran för att föreviga härligheten men jag jobbade hårt på mina rosa strumpor. Men hjälp av en mer erfaren strumpstickerska från Småland lyckades vi tillsammans improvisera fram en häl och början på en fot.



Jag är jättesugen på att fortsätta med strumporna, men har hittills inte haft nån tid! Men snart är det påsklov och då ska det väl baske mig bli lite tid att lata sig i soffan!

På stickorna har jag även ett blivande mobilfodral till min make. Jag hade tänkt att det skulle ta en kvart, men något måste ha kommit emellan...



Men som sagt, snart är det påsklov!

Knitteliknit!

Kommentarer
Postat av: Lena F

Vilka fina sockar! Nästa år stannar vi längre!

2009-04-01 @ 17:02:33
URL: http://lena-skafferi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0