Våffeljunta

Jungfru Marie bebådelsedag firades hårt med våffeljunta. Det är ju riktigt gott det där påhittet! Särskilt om man lägger godsaker som lax och mögelost på... Vi blev så mätta att det inte fanns nån plats kvar för efterrättsvåfflorna, något som är helt otroligt i detta hungriga gäng. Men smeten går väl att spara nån dag i kylen... Grädden och hjortronsylten får stå till sig tills dess!
 
Lite stickat blev det också! Jag håller på med ett par strumpor med flätmönster.Med risk för att inte orka börja på en till strumpa när den första är klar, så satte jag igång med nästa skaft direkt innan jag gav mig på själva foten... Vet ju hur det kan bli annars!

En till Rose red-mössa har blivit klar sen sist också. Den är stickad i Small den här gången, men fortfarande är den lite stor...Funderar på att ta bort några maskor i rapporten vid nästa försök. För fler ska det bli, den är så rolig att göra!

Nu ska jag sticka vidare på strumporna och kanske ta mig en nattavåffla trots allt...

 

Kommentarer
Postat av: Anna Kim Udd

Hej,Varför inte prova med en mindre stickstl? Jag stickar medium och har stl 3,5 på visjögarn till mina tjejer. Mössan är så fin!

2009-03-29 @ 18:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0