Randigt och bäbis

Hej igen!! Det var ju ett tag sedan sist, jösses vilken skillnad det är med en liten bäbis. Allt tar tre gånger så lång tid och livet är tre gånger så härligt. Abbe är fantastisk och vi hänger dagarna i ända, träffar lite andra morsor och bäbisar, hänger på BVC, äter lite för mycket bullar, tar hand om hemmet (jag), ligger på golvet och leker (Abbe), promenerar (jag) och ligger och myser i vagnen (Abbe).

Lite blir det stickat ibland, och detta har jag att visa upp den här gången:  

En kofta till Abbe. Jag trodde att jag gjorde den jättestor, men kombinationen av att det tog lång tid att få den klar och att han växte som fan ett tag gjorde att den blev precis lagom. Får se hur länge han kan ha den, men jag blev iallafall supernöjd!Jag har fått mössa och vantar.

...och nu är jag i slutspurten på den andra i det här paret.

Juntan har kommit igång igen, och imorgon ska jag visa hur man stickar strumpor, så det är bäst för mig att jag åtminstone hinner börja på ett par så att jag har något att visa på. Abbe ligger ganska nöjt och käkar på sitt monster så: Sätt igång!

Jag läste förövrigt igenom mina inlägg här från hösten och insåg att jag skrev några inlägg samma dag som Abbe var beräknad att födas. Två timmar efter att jag skrivit att "det var tänkt att han skulle komma ut idag, men det verkar inte bli så" eller något liknande så åkte vi in till förlossningen...och tio timmar senare var det klart! Så det blev ju rätt i att han inte tänkte komma ut den dagen, men han påbörjade det hela iallafall!

Nu blev det amningsdags istället! Juntan får kanske hålla till godo med väldigt korta skaft på demonstrationsstrumporna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0